zaterdag 6 september 2014

Oude en nieuwe garde voor Expendables 3

Expendables 3
New

De oude garde stopt er mee. Het is genoeg geweest, vindt Barney Ross (Sylvester Stallone). Hij dwingt zijn huidige crew (geslonken tot vijf man) tot afscheid en gaat op zoek naar nieuw materiaal om de laatste klus te klaren: de aartsrivaal is toch niet zo dood als ze dachten.
De newbees willen een nieuwe weg in slaan: ze zijn meer van de technische snufjes en hebben hun testosteron hoog zitten. Maar zo geweldig als ze denken dat ze zijn, zijn ze niet...

Uiteraard mogen we niet veel verwachten van het verhaal, maar moeten we vooral genieten van oude (en nieuwe) helden die een mooi gevecht weten neer te zetten.
Sylvester Stallone steelt wederom de hoofdrol en wordt daarin gesteund door Jason Statham (Lee Christmas), Dolph Lundgren (Gunner Jensen) en Randy Couture (Toll Road). Helden als Arnold Schwarzenegger, Jet Li en Harrison Ford maken zeker hun optreden, maar zijn slechts een trekpleister op de poster. Mel Gibson is echter een heerlijke bad guy.
Antonio Banderas heeft de meest fantastische rol in deze film als lenige vechtheld die je de oren van het hoofd kletst. Beste rol ooit?

Ondanks wat foutjes in het verhaal en special effects, is het nog steeds fantastisch om ze op groot scherm te zien: ***¼

Geen opmerkingen:

Een reactie posten